Home » even voorstellen

Hallo, ik ben Micky, ik ben een reu en ik ben geel-gestroomd van kleur. Ik ben geboren in Tsjechië. 

Ik ben de eerste die hier komen wonen is en dat was in februari 2011, nadat het vorige hondje van mijn baasjes overleden was, dat was een dwergpincher.

Mijn baasjes wilde heel graag terug een klein hondje en zo zijn ze bij mij terecht gekomen. Mijn naam heb ik gekregen omdat het allereerste hondje van mijn baasje ook Micky heette en ik leek wel een beetje op haar dus werd ik naar haar vernoemd.

Ik was als pup een heel speels hondje dat het liefst naar iedereen hun vingers hapte en als het deuntje van het nieuws op tv begon, dan werd ik helemaal gek, dan begon ik te spelen en rond te rennen alsof mijn leven ervan afhing :) 

Nu ben ik al wat ouder en ben ik rustiger, ik speel wel nog graag maar het liefst sta ik voor het raam of buiten bij de poort dan kan ik lekker blaffen als er iemand voorbij komt. Ik ben dan ook de waakhond van de familie. Mijn beste vriendje is mijn baasje Lesley, voor haar doe ik alles.

Mijn baasjes zeggen dat ik heel koppig en eigenwijs ben, maar daar merk ik eigenlijk niks van hihihi

 

Hoi, ik ben Mindy. Ik ben een teefje en Black and Tan van kleur en ik ben ben geboren in Tsjechië.

Ik ben in Hamont komen wonen in april 2011. Onze baasjes wilde graag een vriendinnetje voor Micky en daarom hebben ze mij besteld in Tsjechië. Toen ik hier kwam wonen klikte het direct met Micky, al snel werden we vriendjes, Micky is mij ook mee komen ophalen. Nadat ik een weekje hier was kreeg ik een longontsteking en werd ik heel erg ziek, maar dankzij de goede zorgen van de DA, mijn baasjes en Micky ben ik toch weer genezen. Ik moest toen heel vieze medicijntjes nemen en als ik nu een spuitje zie begin ik spontaan te grommen hihihi.

Ze noemen mij de `koningin van het huis` of ook `prinses megamuis`, ik ben een beetje de baas van iedereen, als het echt te druk word dan grom ik eens een keertje en dan word iedereen stil, leuk toch !!

Ik hou ervan om achter het vest of de trui van mijn baasjes te zitten ofwel lig ik graag in een knuffelzak of onder een dekentje, als het maar lekker warm is. Ik ga niet graag naar buiten als het regent, waait of koud is, maar als het sneeuwt. dan kom ik niet naar binnen, ik vind het heel leuk om mijn pootjes in het witte tapijt te kunnen zetten.

Ik hou er ook van om kleertjes aan te doen, maar ik kies wel zelf welke ik aan wil, het liefst heb ik roze en lekker zachte kleertjes, mijn baasje maakt die voor mij. 

Mijn motto is: Waarom je pootjes gebruiken als je ook gedragen kan worden, dus ik laat me lekker dragen, zoals een echte prinses :O)

 

 

 

Ik ben Boy, de nummer drie in de rij. Ik ben een reu met een stamboom en ik ben geboren in Tsjechië bij de familie Moravec. Ik ben Choco and Tan.

Ik ben een hondje met een verleden, voor ik hier kwam wonen heb ik la op drie andere adressen gewoond, maar dar was niet mijn schuld hoor.

Eigenlijk wilde mijn baasjes er geen hondjes meer bij maar omdat ze me op internet te koop zagen staan en ze mijn kleur zo mooi vonden hebben ze toch maar eens geïnformeerd, toen ze mijn verhaal te horen kregen hebben ze toen toch maar besloten om mij te kopen, gelukkig maar :)

Toen ik in 2012 hier ben komen wonen op de leeftijd van 9 maanden was ik bijna helemaal kaal van de stress. Ik ben nog steeds een gevoelig hondje, als ik veel stress heb dan eet ik niets meer, Ik krijg dan van mijn baasje een speciale voeding van gekookte kipfilet, macaroni of speciale paté, lekker, dan gaat het meestal na een paar dagen weer beter, ook omdat ik dan extra aandacht krijg.

Ik ben de slimste van de bende, ik kan klok lezen en weet precies wanneer we moeten gaan slapen of opstaan of wanneer mijn baasjes naar huis komen. Ik kan ook heel goed stemmingen aanvoelen, als er iets mis is dan begin ik te piepen. Ik ben ook de kleinste, en natuurlijk de schattigste :P

Ik lig graag op de bank samen met mijn baasje en dan ga ik altijd in hun arm liggen zodat die lekker beschermend rond mij liggen. Ik krijg ook speciale kleinere brokken, die worden gemengd onder de andere hu brokken, omdat ik geen grote brokken kan bijten.

We hebben nog steeds veel contact met mijn fokker uit Tsjechië, waar ik geboren ben en waar mijn mama nog steeds woont, zo blijf ik op de hoogte van haar en zij van mij. Soms komen ze ook eens op bezoek en dan word ik altijd stevig geknuffeld, maar mij hoor je niet klagen :))

 

Hey ! Ik ben nummer vier, Bonny, een teefje. Ik ben naar hier gekomen op de leeftijd van 22 maanden. Ik heb de kleur Choco and Tan Merle en ben geboren in Tsjechië.  Ook ik ben een hondje met een verleden.

Na Boy wilde ze echt wel stoppen met nog een Prazsky bij te kopen maar ik heb een zeldzame kleur en mijn bazinnetje heeft ooit gezegd dat als ze een hondje zou vinden in mijn kleur dat ze het dan graag wilde. En toen verscheen ik op internet :D

Toen ik hier kwam wonen heb ik me wel heel erg moeten aanpassen hoor. De drie andere mochten de hele dag vrij rondlopen en ik was gewend om bijna altijd in mijn bench te moeten zitten dus ging ik steeds maar weer vragen om in mijn bench te mogen want daar voelde ik me veilig, maar ik mocht er alleen maar in om s`nachts te gaan slapen. Ook speelgoed kende ik niet, en hier lag het hele huis er vol van, na een paar dagen ben ik alles beginnen te verzamelen in mijn mand want ik vond speelgoed toch wel heel leuk!! Ik hou het meest van dingen die piepen en geluid maken, maar helaas, als ik er even mee gespeeld heb piept het niet meer hahaha, balletjes vind ik ook heel leuk .

Ik heb me redelijk snel aangepast en nu ben ik een echt knuffelbeest, uren kan ik op mijn rug liggen bij iemand op schoot en daar kan ik echt van genieten. Maar als ik aandacht wil en niemand luistert dan begin ik te blaffen tot er iemand reageert. Ik ben een heel lief hondje maar als er iemand over de vloer komt die ik niet goed ken dan durf ik wel een naar hun been te happen, dat komt door mijn verleden zeggen mijn baasjes. Maar je hoeft niet bang te zijn om langs te komen hoor, als je binnen komt pakken mijn baasjes mij even op of zetten mij even buiten en als je zit ben ik de eerste die op schoot springt en je kusjes komt geven ;)

Ik ben Merly !!!!

Ik ben geboren in België, en ik ben de dochter van Boy en Bonny uit het eerste nestje. Ik ben geboren op 7 augustus 2013 en heb de kleur Black and Tan Merle.

Ik kom uit een nestje van drie teefjes, ik heb nog een zus Bibi en een zus Nano, zij wonen allebei in Nederland. 

De reden waarom ik hier woon is omdat toen mijn mama zwanger was, mijn baasje Kathy zei dat als er een teefje geboren werd in mijn kleur dat ze dan mocht blijven, iedereen dacht dat gebeurd nooit dus ze stemde toe, maar voila, hier ben ik dus :P. Mijn naam heb ik te danken aan mijn kleur Merle, maar omdat iedereen op een Y eindigt werd mijn naam MerlY. 

Ik ben de grootste deugniet van de familie, als er iets uit te spoken valt ben ik steeds paraat, en ik ben heel vindingrijk hihihi.

Ik ben het beste vriendinnetje van mijn bazinnetje, overal waar zij is daar ben ik ook. Als ze thuis komt dan kruip ik tegen haar benen omhoog en kruip ik lekker achter haar trui of vest. Mijn bazinnetje en ik zijn twee pootjes op 1 buik :-).

Ik hou van spelen en rennen, mijn baasjes noemen mij Happy Smurf, ik ben altijd vrolijk, maakt niet uit om hoe laat ik opsta, met mij in huis valt er altijd wel iets te beleven.

 

 

En ik ? Oh, ik ben Browny.

Ik ben hier geboren op 10 juli 2014. Mijn kleur is Choco and Tan Merle, net als mijn mama. Ik ben de dochter van Bonny en Boy uit hun tweede nestje. Ik kom uit een nestje van vier, ik heb nog drie broers : Dolce, Gabanna en Coco, zij wonen allemaal in Nederland. Ik ben ook de kleine zus van Merly.

Ik mocht hier blijven wonen dankzij Lesley, haar zus Kathy had mogen beslissen dat Merly mocht blijven wonen en nu mocht Lesley dus kiezen en zij koos mij :) , mijn naam heeft ze ook gekozen, hij moest beginnen met een B en eindigen op een Y. Zij koos Browny, ik ben vernoemd naar een koekje en pudding , maar ik blijf het raar vinden als ze zegt dat ze een Browny gaat eten :P.

Ik ben de beste vriend van mijn zus Merly. Ik hou net als zij van rennen en gek doen. Merly heeft me ook vanalles geleerd maar soms zeggen mijn baasjes dat ze dat beter niet gedaan had hihihihi. Ik ben ook een echt deugniet en dingen die niet mogen, ja die zijn natuurlijk wel het plezantste hé, en als ze dan boos worden op mijn dan ga ik op mijn rug liggen en trek mijn zieligste kopje en dan krijg ik toch weer een aaitje.

Ik luister wel heel erg goed en kan ook de bal goed terugbrengen. Als ik graag iets wil of ik moet naar buiten dan doe ik net als mijn papa, dan begin ik te piepen. Ik ben een echte knuffelmuis.

 

Hey, mijn naam is Benjy en ik ben dus nummer zeven van de bende. ik ben geboren in Tsjechië. Ik ben in België komen wonen op de leeftijd van 5 maanden in augustus 2015, ervoor woonde ik bij mijn vorige baasjes in het Nederlandse Enschede.

Ik ben het beste vriendje van Browny, baasje zegt dat wij 8 pootjes op 1 buik zijn hihihi, we doen alles samen, vooral veel dingen die we eigenlijk ook niet mogen doen :).

Ik hou heel veel van knuffelen, spelen en kwispelen, mijn staartje staat nooit stil. Ik speel graag met de andere maar als ze slapen speel ik ook graag alleen, dat vind ik soms ook heel leuk, dan ren ik op en neer, elke keer weer hihihi.

Ik eet heel graag frietjes en Spaghetti maar het liefst eet ik brood, dat vind ik zo lekker dat ik het soms ook wel eens van de kippen of de vogeltjes durf te pikken.

Ohja, ik heb net als Boy de kleur Choco and Tan maar mijn kleur is iets donkerder en roder. Ik ben ook maar een klein stukje groter dan hem, niet veel, maar Boy blijft de kleinste.